You are here:

Termeni și condiții

Introducere

Bun venit la magazinul online „Galleria Romblast” (“Magazinul”).

Acești Termeni și Condiții stabilesc regulile și condițiile pentru utilizarea serviciilor noastre online. Prin accesarea și utilizarea acestui Magazin, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții.

Utilizarea magazinului

Sunteți de acord să utilizați Magazinul numai în scopuri legale și conforme cu acești termeni.

Nu veți folosi Magazinul în niciun mod care ar putea prejudicia, dezactiva, suprasolicita sau afecta funcționalitatea Magazinului.

Comenzile și plățile

Prin plasarea unei comenzi în Magazin, vă angajați să achitați prețul specificat și toate taxele aplicabile.

Plățile pot fi efectuate folosind metodele de plată disponibile în Magazin.

Retururi și rambursări

Informațiile privind politica de returnare și rambursare a produselor sunt disponibile pe site.

Confidențialitate

Datele dvs. personale vor fi tratate conform Politicii de Confidențialitate a Magazinului.

Drepturi de autor și marcă inregistrată

Conținutul Magazinului, inclusiv texte, imagini și logo-uri, sunt protejate de drepturile de autor și mărci înregistrate.

Orice utilizare necorespunzătoare a acestui conținut este interzisă.

Limitare de răspundere

Nu suntem responsabili pentru niciun prejudiciu sau pierdere cauzată de utilizarea sau incapacitatea de utilizare a Magazinului.

Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Modificările vor fi postate pe site.

Legi aplicabile

Orice dispută sau litigiu va fi soluționat în conformitate cu legile din România.

Contact

Pentru întrebări sau nelămuriri, ne puteți contacta la adresa din Com. Paulesti, Str. Principala, Nr. 565, Jud. Prahova, sau prin e-mail la contact@romblast.ro

Modalitate de plată

Prin selectarea opțiunii de plată “Plata la livrare”, sunteți de acord să plătiți pentru produsele comandate în numerar sau cu mijloace de plată acceptate la momentul livrării.

Confirmarea comenzii

Comanda dvs. va fi procesată și confirmată, iar un reprezentant al nostru vă va contacta pentru a stabili detalii suplimentare privind livrarea și plata.

Disponibilitatea sumelor

Asigurați-vă că aveți suma necesară pregătită în momentul livrării. Plata trebuie efectuată în numerar sau cu mijloace de plată acceptate la momentul în care primiți produsele.

Refuzul plății

Dacă refuzați să plătiți suma corespunzătoare la momentul livrării sau nu aveți suma necesară disponibilă, reprezentantul nostru poate să nu vă elibereze produsele comandate.

Responsabilitatea plății corecte

Sunteți responsabil pentru plata corectă a sumei corespunzătoare comenzii dvs. Dacă există erori în sumă sau alte dispute, vă rugăm să discutați cu reprezentantul nostru la momentul livrării.

Anulări sau modificări ale comenzii

Dacă doriți să anulați sau să modificați comanda, vă rugăm să contactați echipa noastră cu cât mai mult timp înainte de programarea livrării. Comenzile plasate cu opțiunea “Plata la livrare” nu pot fi modificate sau anulate după ce produsele au fost expediate pentru livrare.

Confidențialitatea datelor

Datele dvs. personale și detalii despre comandă vor fi tratate conform Politicii noastre de Confidențialitate.

Livrare

Livrarea va fi programată la data și ora convenite, iar reprezentantul nostru vă va contacta în prealabil pentru a confirma detaliile.

Legi aplicabile

Orice dispută sau litigiu privind modalitatea de plată “Plata la livrare” va fi soluționat în conformitate cu legile în vigoare din România.

Contact

Pentru întrebări sau nelămuriri, ne puteți contacta la adresa din Com. Paulesti, Str. Principala, Nr. 565, Jud. Prahova, sau prin e-mail la contact@romblast.ro