You are here:

Politica de garanție

Ultima actualizare: [01.10.2023]

Garantarea produselor

Rom Blast SRL, RO1302430, cu sediul in Com. Paulesti, Str. Principala, Nr. 565, Jud. Prahova (“Noi”, “Compania”, “Magazinul”) oferă garanții pentru produsele achiziționate de la noi în conformitate cu termenii și condițiile descrise în această Politică de Garanție.

Durata garanției

Durata garanției pentru produsele achiziționate este specificată în descrierea produsului sau în documentele de garanție furnizate împreună cu produsul. În cazul în care durata garanției nu este specificată, se aplică garanția legală.

Condiții de valabilitate a garanției

Pentru a beneficia de garanție, trebuie să respectați următoarele condiții:

Produsul trebuie să fie utilizat în conformitate cu instrucțiunile de utilizare și îngrijire furnizate.

Produsul nu trebuie să fi fost supus unor reparații sau modificări neautorizate.

Orice modificare sau reparație efectuată va duce la anularea garanției.

Procedura de revendicare a garanției

Pentru a revendica garanția pentru un produs, vă rugăm să ne contactați la adresa din Com. Paulesti, Str. Principala, Nr. 565, Jud. Prahova, sau prin e-mail la contact@romblast.ro Furnizați următoarele informații:

Numărul comenzii.

Numele și descrierea produsului.

Descrierea defecțiunii sau a problemei.

Vă vom furniza instrucțiuni privind procesul de revendicare a garanției.

Reparare sau inlocuire

În cazul în care un produs este acoperit de garanție și este considerat defect, vom alege să-l reparăm sau să-l înlocuim, la alegerea noastră.

Dacă produsul nu poate fi reparat sau înlocuit, vom oferi o rambursare echivalentă cu valoarea produsului.

Costurile de transport

Costurile de transport pentru returnarea produsului defect sau pentru livrarea unui produs înlocuitor sau reparat vor fi suportate de către noi.

Excluderi din garanție

Această garanție nu acoperă daunele cauzate de utilizarea necorespunzătoare, neglijență, accidente sau reparații neautorizate.

Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de garanție sau pentru a revendica garanția, vă rugăm să ne contactați la adresa din Com. Paulesti, Str. Principala, Nr. 565, Jud. Prahova, sau prin e-mail la contact@romblast.ro