You are here:

Politica de confidențialitate

Ultima actualizare: [01.10.2023]

Introducere

Rom Blast SRL, RO1302430, cu sediul in Com. Paulesti, Str. Principala, Nr. 565, Jud. Prahova (“Noi”, “Compania”, “Magazinul”) respectă confidențialitatea datelor dvs. și se angajează să protejeze informațiile dvs. personale. Această Politică de Confidențialitate descrie cum colectăm, stocăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale în calitate de utilizator al magazinului nostru online.

Datele colectate

Colectăm informații personale pe care ni le furnizați voluntar atunci când interacționați cu magazinul nostru, inclusiv, dar fără a se limita la, nume, adresă de e-mail, adresă de livrare, număr de telefon, și alte date de identificare.

Putem colecta automat informații non-personale, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, sistemul de operare și informații despre comportamentul de navigare pe site-ul nostru.

Scopurile colectării datelor

Utilizăm datele personale colectate în scopurile următoare:

Procesarea comenzilor dvs. și livrarea produselor.

Comunicarea cu dvs. în legătură cu comenzile dvs. și solicitările dvs.

Furnizarea de informații despre produsele și serviciile noastre.

Personalizarea experienței dvs. de cumpărare.

Îmbunătățirea și optimizarea site-ului nostru și a serviciilor noastre.

Respectarea cerințelor legale și a obligațiilor contractuale.

Păstrarea datelor

Păstrăm datele dvs. personale pe o perioadă rezonabilă necesară pentru scopurile menționate mai sus sau conform cerințelor legale aplicabile.

Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm datele dvs. personale și să implementăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a preveni accesul neautorizat sau divulgarea acestora.

Drepturile utilizatorului

Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele dvs. personale. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări privind datele dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa din Com. Paulesti, Str. Principala, Nr. 565, Jud. Prahova, sau prin e-mail la contact@romblast.ro

Divulgarea datelor

Nu vom divulga sau vinde datele dvs. personale către terțe părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a îndeplini cerințele legale sau pentru a furniza servicii conexe.

Link-uri către terțe părți

Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri web de terțe părți. Nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale acestor site-uri și vă recomandăm să citiți politica de confidențialitate a acestor terțe părți.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate. Orice modificări vor fi publicate pe site-ul nostru.

Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa din Com. Paulesti, Str. Principala, Nr. 565, Jud. Prahova, sau prin e-mail la contact@romblast.ro