You are here:

Informații despre transport

Oferim mai multe opțiuni de livrare pentru a vă satisface nevoile. Acestea pot include livrare standard, livrare expres sau alte servicii de curierat disponibile.

Costurile de transport variază în funcție de metoda de livrare selectată și de locația dvs. de livrare.

Zonă de acoperire

Acoperim o zonă geografică specifică pentru livrarea produselor noastre. Vă rugăm să verificați disponibilitatea serviciului de livrare în zona dvs. înainte de plasarea comenzii.

Timpul de livrare

Timpul estimat de livrare va varia în funcție de metoda de transport aleasă, locația de livrare și disponibilitatea produselor.

Vă vom furniza estimări ale timpului de livrare la momentul confirmării comenzii.

Livrare la domiciliu

Livrăm produsele direct la adresa dvs. specificată la momentul comenzii. Vă rugăm să ne furnizați detalii corecte și complete de livrare pentru a evita întârzieri sau erori.

Costuri de transport

Costul transportului va fi calculat și afișat în procesul de comandă, astfel încât să puteți vedea totalul comenzii.

Urmărire comandă

Oferim opțiuni de urmărire a comenzilor pentru a vă permite să monitorizați stadiul de livrare. Veți primi un număr de urmărire după ce comanda dvs. a fost expediată.

Politica de retur a produselor

Pentru informații detaliate cu privire la returnarea produselor și procedurile aferente, vă rugăm să consultați Politica noastră de Returnare.

Responsabilitatea pentru produsele livrate

După livrare, responsabilitatea pentru siguranța și starea produselor va reveni clientului. Vă recomandăm să inspectați produsele la momentul primirii și să ne informați despre orice defecțiuni sau probleme imediat.

Contact

Pentru întrebări sau nelămuriri cu privire la informațiile despre transport sau pentru a obține asistență cu privire la livrare, vă rugăm să ne contactați la adresa din Com. Paulesti, Str. Principala, Nr. 565, Jud. Prahova, sau prin e-mail la contact@romblast.ro