You are here:

Despre noi

Firma noastră, înființată în anul 1990, se remarcă ca un lider în domeniul elaborării sticlei calco-sodice, utilizând cu măiestrie procedura de suflare manuală la țeavă. Cu o bogată experiență acumulată de-a lungul decadelor, ne dedicăm cu pasiune arta sticlei, oferind produse de cea mai înaltă calitate.
Specializarea noastră nu se oprește aici; suntem, de asemenea, experți în fasonarea sticlei plate, aducând în viață produse remarcabile prin tehnici precum termofuziunea și termoformarea. Cu mândrie, creăm și vitralii cu plumb aplicat, fiecare bucățică de sticlă contribuind la o operă de artă complexă și plină de frumusețe.
Un aspect distinctiv al produselor noastre este colorarea lor, realizată cu pigmenți din sticlă, inclusiv creiere și pudră. Această atenție la detalii adaugă unicitate și profunzime fiecărui element din sticlă pe care îl producem. Mai mult, unele dintre produsele noastre trec prin procese de depunere galvanică pe bronz, cupru și argint, sporindu-le atractivitatea și durabilitatea.
Cu o secție dedicată picturii artistice pe sticlă și pe pânză, dăm viață și culori poveștilor și viselor clienților noștri. Utilizăm vopsele cu întăritor pentru a crea opere de artă autentice și captivante.
De asemenea, ne preocupăm de satisfacția totală a clienților noștri, oferindu-le posibilitatea de a-și alege ramele dorite pentru tablourile noastre. Cu grijă pentru detalii și personalizare, vrem să aducem în viața fiecărui client o bucată unică de artă.
Cu o experiență de peste trei decenii, ne mândrim cu reputația noastră de excelență în producția și creația de lucrări din sticlă. Cu pasiunea noastră pentru arta sticlei și abordarea meticuloasă, suntem dedicați să aducem frumusețea și eleganța în fiecare aspect al vieții cotidiene și în fiecare casă.

ROM-BLAST-154

Aveți întrebări?
Contactați-ne!